Steun ons

Door wetenschappelijk onderzoek te doen proberen wij antwoorden te krijgen op vragen hoe we gezonder kunnen gaan leven en gezonder kunnen omgaan met onze leefstijl en voeding. Onderzoek doen kost geld. De opbrengsten van ons boek gebruiken we om dit onderzoek te financieren. U steunt ons dus door het kopen van ons boek Etenstijd.

Maar u kunt ons ook steunen door geld te doneren.

Donatie 19,99 euro

U ontvangt 1 exemplaar van het boek Etenstijd (exclusief verzendkosten). Klik hier.


10-29 exemplaren van het boek

U ontvangt 5% korting op het boek Etenstijd (inclusief verzendkosten). Klik hier.


30-99 exemplaren van het boek

U ontvangt 10% korting op het boek Etenstijd (inclusief verzendkosten). Klik hier.


100 of meer exemplaren van het boek

U ontvangt 25% korting op het boek Etenstijd (inclusief verzendkosten). Klik hier.


Donatie 1500 euro

U krijgt een uur durende interactieve lezing van dokter Bas en dokter Nanno op lokatie voor uw organisatie / bedrijf over de gevolgen van overgewicht op de gezondheid van u en uw medewerkers/collega’s. Bijvoorbeeld op het risico van hart- en vaatziekten en diabetes. Daarnaast hebben we het over wat nu echt gezond of ongezond is in onze voeding. Klik hier.

 


Donatie 3000 euro

U krijgt een uur durende interactieve lezing van dokter Bas en dokter Nanno op lokatie voor uw organisatie / bedrijf over de gevolgen van overgewicht op de gezondheid van u en uw medewerkers/collega’s. Bijvoorbeeld op het risico van hart- en vaatziekten en diabetes. Daarnaast hebben we het over wat nu echt gezond of ongezond is in onze voeding. Daarnaast krijgt u een kookworkshop (gezond en lekker koken) door een van onze koks. Klik hier.